armada 2 map problem

Any game you like to mod, come talk about it here!!

Moderators: Administrator, Forum Administrator

User avatar
games-guru
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 7
Joined: Wed Apr 20, 2005 2:00 am
Location: http://games-guru10.tripod.com/
Contact:

armada 2 map problem

Postby games-guru » Wed Jan 18, 2006 12:35 pm

right i just got star trek armada 2, downloaded some maps for it, ive put them in the bzn file as your supposed to, but when you open up the instant action game the maps are not there, ive tryed this many times but it hasnt worked

User avatar
Methos
Ensign
Ensign
Posts: 409
Joined: Fri Dec 12, 2003 3:00 am

Postby Methos » Thu Feb 23, 2006 11:04 am

Are you sure these weren't MP only maps?
Unlike Armada 1 where you could play all map types in IA,A2 only lets you play the standard maps in IA.To play the rest of the map types you need to be in a online game.


Return to “General Modding Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests