Photoshop Alpha Channels?

Need help with a program come ask here

Moderators: MrVulcan, thunderchero

Post Reply
User avatar
Darklight
Ensign
Ensign
Posts: 353
Joined: Wed Apr 30, 2003 2:00 am
Location: Australia

Photoshop Alpha Channels?

Post by Darklight » Thu Jan 01, 2009 9:30 am

I've been doing rank sets and wish to implement alpha channels (partial transparency) to them. Anyone know how I can do that?
Tuvok: "We're not building a 'hot-rod' Mister Paris."
Paris: "That's excatly what we are building an ultra-aerodynamic, ultra-responsive hot-rod!"

User avatar
Surma
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 44
Joined: Mon Feb 22, 2010 3:00 am

Post by Surma » Tue Jun 08, 2010 8:46 am

Is it not as simple as painting pixels with an alpha value?

Check WBBOM under creating a wireframe. One part is about adding an alpha channel

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users