Doesnt the max exporter support importing?

Need help with a program come ask here

Moderators: MrVulcan, thunderchero

Post Reply
User avatar
Surma
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 44
Joined: Mon Feb 22, 2010 3:00 am

Doesnt the max exporter support importing?

Post by Surma » Fri Jul 02, 2010 11:29 am

I just got the sod exporter for 3d max and found that there was no sod entry under import. Have i done something wrong? It is the exporter for max 4 and i have max 5.

MajorPayne
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 1752
Joined: Wed Apr 23, 2003 2:00 am

Post by MajorPayne » Fri Jul 02, 2010 4:21 pm

3d max importers use a different filename extension (I think its .DLI or some similair thing). Anyway, there is no way to import using the exporter.

User avatar
Surma
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 44
Joined: Mon Feb 22, 2010 3:00 am

Post by Surma » Sat Jul 03, 2010 8:39 am

Okay, allow me to rephrase then. Is there a max sod importer?

User avatar
pepperman
Lieutenant
Lieutenant
Posts: 775
Joined: Fri Oct 17, 2003 2:00 am
Location: Cloaked in the Neutral Zone

Post by pepperman » Wed Jul 07, 2010 7:22 pm

No, not that I am aware of.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users