Doesnt the max exporter support importing?

Need help with a program come ask here

Moderators: thunderchero, MrVulcan

Post Reply
User avatar
Surma
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 44
Joined: Mon Feb 22, 2010 3:00 am

Doesnt the max exporter support importing?

Post by Surma »

I just got the sod exporter for 3d max and found that there was no sod entry under import. Have i done something wrong? It is the exporter for max 4 and i have max 5.
MajorPayne
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 1753
Joined: Wed Apr 23, 2003 2:00 am

Post by MajorPayne »

3d max importers use a different filename extension (I think its .DLI or some similair thing). Anyway, there is no way to import using the exporter.
User avatar
Surma
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 44
Joined: Mon Feb 22, 2010 3:00 am

Post by Surma »

Okay, allow me to rephrase then. Is there a max sod importer?
User avatar
pepperman
Lieutenant
Lieutenant
Posts: 775
Joined: Fri Oct 17, 2003 2:00 am
Location: Cloaked in the Neutral Zone

Post by pepperman »

No, not that I am aware of.
Post Reply