Page 1 of 1

Doesnt the max exporter support importing?

Posted: Fri Jul 02, 2010 11:29 am
by Surma
I just got the sod exporter for 3d max and found that there was no sod entry under import. Have i done something wrong? It is the exporter for max 4 and i have max 5.

Posted: Fri Jul 02, 2010 4:21 pm
by MajorPayne
3d max importers use a different filename extension (I think its .DLI or some similair thing). Anyway, there is no way to import using the exporter.

Posted: Sat Jul 03, 2010 8:39 am
by Surma
Okay, allow me to rephrase then. Is there a max sod importer?

Posted: Wed Jul 07, 2010 7:22 pm
by pepperman
No, not that I am aware of.