fusion of fused ships.

The best Modding forum in the Armada community, some of the best modders come here.

Moderators: MrVulcan, thunderchero

Post Reply
halo
Ensign
Ensign
Posts: 387
Joined: Wed Jul 20, 2005 2:00 am
Location: On praxis two with my team!

fusion of fused ships.

Post by halo » Tue Jun 27, 2006 1:52 am

Ive been going through my personal mod and was wondering if it was possible to make fused fusion cubes and tact one fuse again to create a super fusion cube lol i know its way unbalnced but i want to see if it is possible

User avatar
CptBenSisko
Ensign
Ensign
Posts: 450
Joined: Tue Mar 09, 2004 3:00 am
Location: The Bajoran Wormhole

Post by CptBenSisko » Tue Jun 27, 2006 2:19 am

I dont' see why it wouldn't be..you just need to make a new "fused" style sod for it....I have a refit system for my sovereign class that refits the sovvy from the base sovvy in FC to the one in Insurrection..to the one in Nemesis...so....it is possible to do what you want to do
Captain Benjamin Sisko of the U.S.S. Defiant
Image

User avatar
ryan1
Cadet 3rd Year
Cadet 3rd Year
Posts: 66
Joined: Sat Jul 30, 2005 2:00 am
Location: England
Contact:

Post by ryan1 » Tue Jun 27, 2006 12:11 pm

It is possible for a ship created by fusion to fused again. This process has being used to make armoured voyagers and I have used it for something....else.

halo
Ensign
Ensign
Posts: 387
Joined: Wed Jul 20, 2005 2:00 am
Location: On praxis two with my team!

Post by halo » Wed Jun 28, 2006 5:24 am

thanks guys just didnt want to go muck up my borg side in a atempt of futility lol

User avatar
ryan1
Cadet 3rd Year
Cadet 3rd Year
Posts: 66
Joined: Sat Jul 30, 2005 2:00 am
Location: England
Contact:

Post by ryan1 » Thu Jul 06, 2006 4:47 pm

On a2 files I believe there are things called omega fusion cubes or something like that which are eight fusion cubes fused together. (considering one is another to beat practically any AI, eight fused together is just plain overkill.)

Phantom
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 1704
Joined: Thu May 08, 2003 2:00 am

Post by Phantom » Fri Jul 07, 2006 5:48 am

Lets face it, the 2nd game isnt exactly balanced is it ;)



It was a rushed rebuild of A1, removing the previous code and rushing toward a release.




Ad'
Image

User avatar
ryan1
Cadet 3rd Year
Cadet 3rd Year
Posts: 66
Joined: Sat Jul 30, 2005 2:00 am
Location: England
Contact:

Post by ryan1 » Fri Jul 07, 2006 11:13 am

though this is offtopic, a2 may have been unbalenced...but with a1 the sides are vitually all the same

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users