Anyone knows how to fix this problem...

The best Modding forum in the Armada community, some of the best modders come here.

Moderators: thunderchero, MrVulcan

Post Reply
User avatar
Tommygun_BoG
Cadet 3rd Year
Cadet 3rd Year
Posts: 92
Joined: Mon Apr 20, 2009 2:00 am
Contact:

Anyone knows how to fix this problem...

Post by Tommygun_BoG » Fri Jul 10, 2009 3:02 pm

this ugly stuff showed up when i tried to play A1 on my "high end"-pc.

User avatar
MrVulcan
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 660
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:00 am
Location: TO CA

Post by MrVulcan » Fri Jul 10, 2009 7:09 pm

I had a similar problem in A2. Turning down graphics card acceleration by one knotch appeared to fix it.

Also, does this happen the moment the game loads?

User avatar
Tommygun_BoG
Cadet 3rd Year
Cadet 3rd Year
Posts: 92
Joined: Mon Apr 20, 2009 2:00 am
Contact:

Post by Tommygun_BoG » Sat Jul 11, 2009 8:36 pm

yeah, same at the loading screen.

turning down the hardware acceleration didn't change anything. *sigh*

User avatar
Captain_Bruce
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 177
Joined: Wed Mar 24, 2004 3:00 am
Location: Wichita, KS

Post by Captain_Bruce » Wed Jul 22, 2009 6:42 am

If you're using vista try running in compatability mode with xp.
With the dreamer dies the dream, with the dream dies the dreamer.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]