Map editing blues

The best Modding forum in the Armada community, some of the best modders come here.

Moderators: thunderchero, MrVulcan

Post Reply
User avatar
Abigkidatheart
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 46
Joined: Fri May 30, 2003 2:00 am

Map editing blues

Post by Abigkidatheart »

Yo!

I finally figured out how to edit mission maps using the .bzn editor. Well, it was all fine and dandy till I started playing and now I can't access the command line.. I can get the ships to move around via mouse, but there is nothing on screen to click.... it's like it'd stuck in edit mode.... grunt
If at first you dont succeed... Blame your parents
MajorPayne
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 1753
Joined: Wed Apr 23, 2003 2:00 am

Post by MajorPayne »

What BZN editor?? I've never seen one.
User avatar
Abigkidatheart
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 46
Joined: Fri May 30, 2003 2:00 am

Post by Abigkidatheart »

it's a program called BZN, which I got from this website....
If at first you dont succeed... Blame your parents
MajorPayne
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 1753
Joined: Wed Apr 23, 2003 2:00 am

Post by MajorPayne »

Hmmmm, never noticed it. Might be worth taking a look.
User avatar
Abigkidatheart
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 46
Joined: Fri May 30, 2003 2:00 am

Post by Abigkidatheart »

but I was noticing that when I hit "b" for build, since the button isn't there, the building options appear where ever the cursor is, isn't there somewhere that you can customize where that toolbar appears and to toggle it on and off? or did I just delete something again? lol
If at first you dont succeed... Blame your parents
User avatar
Abigkidatheart
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 46
Joined: Fri May 30, 2003 2:00 am

Post by Abigkidatheart »

Never Mind! I am a boob, I clicked the palette off in the game without realizing it till now... it's all good lol
If at first you dont succeed... Blame your parents
Post Reply