Officer's Quarters

The best Modding forum in the Armada community, some of the best modders come here.

Moderators: MrVulcan, thunderchero

Post Reply
User avatar
Tommygun_BoG
Cadet 3rd Year
Cadet 3rd Year
Posts: 92
Joined: Mon Apr 20, 2009 2:00 am
Contact:

Officer's Quarters

Post by Tommygun_BoG » Sat Oct 20, 2012 2:31 pm

I remembered that stock A1 uses separate meshes for each officer's quarter, i.e. fbase.sod that only show up if you build new quarters.

Now my question is: Do these meshes need to have certain names? The ones on the fbase.sod are named oq1, oq2,...
Also: How do I have to parent them in the hierarchy?
And: Is there a maximum number officer's quarters that one starbase can build? I know there is an ODF command for it, but is this one limited?

User avatar
Tommygun_BoG
Cadet 3rd Year
Cadet 3rd Year
Posts: 92
Joined: Mon Apr 20, 2009 2:00 am
Contact:

Post by Tommygun_BoG » Sat Oct 20, 2012 2:44 pm

Ok, seems like the hierarchy needs to be set up like this:

root -> oq -> Officer's Quarters meshes

User avatar
JkerPlay
Cadet 3rd Year
Cadet 3rd Year
Posts: 84
Joined: Sat Apr 26, 2003 2:00 am
Location: USA
Contact:

See if this helps

Post by JkerPlay » Sun Nov 11, 2012 1:34 pm

AIO Mod Author

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests