reman ships

Got yourself an inspired idea for a new model?? Got something to show?? Then do it right in here

Moderators: MrVulcan, thunderchero

Post Reply
User avatar
weyoun782
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 155
Joined: Tue Mar 01, 2005 3:00 am

reman ships

Post by weyoun782 » Thu Apr 17, 2008 11:44 pm

anyone know where I can, find, get or know where to find reman ships.

User avatar
Zman
Ensign
Ensign
Posts: 376
Joined: Tue Sep 06, 2005 2:00 am
Location: I wish I knew.
Contact:

Post by Zman » Fri Apr 18, 2008 12:25 am

My Games:
NR2K3(750+ tracks;5000+ cars)
ST:BC(latest KM-custom) ST:Legacy(custom)
ST:Armada(custom) ST:Armada2(custom)
ST:FO(latest version)
SW:EAW(custom) SW:FOC(custom)
TF2: Name - 086gf

User avatar
weyoun782
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 155
Joined: Tue Mar 01, 2005 3:00 am

Post by weyoun782 » Fri Apr 18, 2008 3:30 pm

I know of that mod, But I am talking about Armada 1, can I get those ships and stations from that mod in armada 1 form. I know you have to convert the sods and tga, and I am not willing to do that, but does anyone have that material laying around in armada 1 form? Or is someone willing to convert the sods and tga into armada 1?

Atlantis
Lieutenant-Junior Grade
Lieutenant-Junior Grade
Posts: 589
Joined: Wed May 21, 2003 2:00 am
Location: Stoke, UK
Contact:

Post by Atlantis » Fri Apr 18, 2008 3:49 pm

The guy has only just made it in the past few days for A2, I doubt he'll've converted them for A1 yet. =)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests