sod problem

Here you will find tutorials on modding

Moderators: MrVulcan, thunderchero

Post Reply
jnddepew
Lieutenant-Junior Grade
Lieutenant-Junior Grade
Posts: 591
Joined: Thu Aug 05, 2004 2:00 am

sod problem

Post by jnddepew » Sat Sep 23, 2006 6:18 pm

this is my first day with milkshape so I'm trying to make some spaceships. I made one, gave it hitpoints, made it an odf file, exported it to sod, put it in the correct folder, put its texture in the rgb folder, put it as a build item on a shipyard and added it in in the techtree files.
When the ship was done being built, the ship came out, but it was invisible. it shot correctly and exploded correctly and everything, but it just was invisible. does anyone know what I did wrong?
thank you in advance.

jnddepew
Lieutenant-Junior Grade
Lieutenant-Junior Grade
Posts: 591
Joined: Thu Aug 05, 2004 2:00 am

Post by jnddepew » Sun Sep 24, 2006 11:02 pm

okay. I finally got the sod working, unfortunately, there's some trailing on it and it's all black.

jnddepew
Lieutenant-Junior Grade
Lieutenant-Junior Grade
Posts: 591
Joined: Thu Aug 05, 2004 2:00 am

Post by jnddepew » Sat Oct 07, 2006 5:39 pm

alright. I've got purple ships. how do I fix that? Phantom?

User avatar
doci7
Ensign
Ensign
Posts: 201
Joined: Sun Feb 10, 2008 3:00 am

Post by doci7 » Sun Feb 10, 2008 10:23 pm

I don't suppose there's any reason you'll ever look at this page again, but if you do, you said you fixed the invisibility problem. HOW???? I've had the same problem for all of my (2) models!!! I made a fairly good Ori Warship and I'd like to see it without zooming in really far.

Help would be great.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests