Cabals loadscreen tutorial

Here you will find tutorials on modding

Moderators: MrVulcan, thunderchero

Post Reply
User avatar
weyoun782
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 155
Joined: Tue Mar 01, 2005 3:00 am

Cabals loadscreen tutorial

Post by weyoun782 » Tue Jan 20, 2009 5:12 pm

When I modify the stabadge.tga, it just is a white block on the load screen, what did I forget to do? I use gimp btw.

User avatar
MrVulcan
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 660
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:00 am
Location: TO CA

Post by MrVulcan » Tue Jan 20, 2009 7:34 pm

Check that the tga is uncompressed. File should still be 256 kb after you modify it.

If you modified lights.spr, make sure that the following line refers to an existing texture:

badge stabadge 5 5 246 246

User avatar
weyoun782
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 155
Joined: Tue Mar 01, 2005 3:00 am

Post by weyoun782 » Tue Jan 20, 2009 8:05 pm

ok uncompressing it worked, now can I get the stabadge.tga to not be transparent?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users