Star Trek Future Tense Staff Opening Apply within *Spoilers*

30 Years after "Nemesis" The torch of adventure is about to be passed from the Next Generation to the New Generation on an all new Enterprise

Moderators: MrVulcan, thunderchero

User avatar
dvatreknerd314
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Thu Dec 15, 2011 3:00 am

Post by dvatreknerd314 » Thu Dec 15, 2011 4:32 am

Hello, I'm wondering what I can help with. I'ts been a while since the last post and I'm not sure what items on the original to-do list have been completed and which ones haven't. Thanks!

MajorPayne
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 1752
Joined: Wed Apr 23, 2003 2:00 am

Post by MajorPayne » Thu Dec 15, 2011 12:12 pm

What last post?? According to your posting stats this is your first post.

User avatar
MrVulcan
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 659
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:00 am
Location: TO CA

Post by MrVulcan » Thu Dec 15, 2011 3:30 pm

I think he means since the last post anyone from the FT team has made. Everyone has been a little busy, but Phantom and I will be catching up on the progress in about a week, so we will make an update here too :)

MajorPayne
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 1752
Joined: Wed Apr 23, 2003 2:00 am

Post by MajorPayne » Thu Dec 15, 2011 5:56 pm

Ah yes. Didn't read the comment properly.

User avatar
dvatreknerd314
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Thu Dec 15, 2011 3:00 am

Post by dvatreknerd314 » Sat Jan 07, 2012 1:16 pm

so...any update on the mod's progress and what still needs to be completed?

User avatar
MrVulcan
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 659
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:00 am
Location: TO CA

Post by MrVulcan » Sat Jan 07, 2012 9:22 pm

For the moment, I'm trying to finish the SOD exporter for 3ds max. Its taking some time to do it right, but will be complete soon.

I gather that Phantom is a busy at the moment as I haven't heard from him in a little while.

We have just a few things left to do, but it is time consuming.


- Can you do wireframes / buttons? We have a long list of both that needs doing.

The idea was that each ship/station will have a wireframe and button for each GUI. That is, when playing as Federation, the buttons and wireframes match your Federation GUI. However, the same ship will have a Romulan style buttons and wireframes when playing as Romulans.

This is more than just eye candy. The race GUI is done a little differently for each race, and just reusing the same textures will create some distortions and overlaps in the GUI.

Currently, we have all wireframes and buttons for the owner race. That is, all federation units have federation buttons and wireframes. However, we still need the remaining races.

If you are feeling up to it, please give us a shout. This is a fairly large job, but does not require much modding experience.

- We have a few more weapons that need doing, but I don't have the info on hand at the moment. If you are interested and have strong experience in making special weapons for A1, let us know and we'll give you a task.

Mr. V

User avatar
dvatreknerd314
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Thu Dec 15, 2011 3:00 am

Post by dvatreknerd314 » Wed Jan 11, 2012 11:29 pm

I can do the build buttons I think. I'm not sure about the wireframes, seeing as it's been a while since I've done any, and I don't know if there are any differences between how A1 and A2 do wireframes.

User avatar
MrVulcan
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 659
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:00 am
Location: TO CA

Post by MrVulcan » Sat Jan 14, 2012 5:26 pm

No major differences between A1 and A2 wireframes. If you made A2 wires before, you would have no trouble at all making A1 wires.

Give me a few days and I'll send you a package to get you started. :)

User avatar
fuller
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 137
Joined: Fri Sep 23, 2011 2:00 am

Post by fuller » Thu Jan 19, 2012 9:56 am

what is this Future Tense thing? i can see Mr V having some Valdore class

User avatar
dvatreknerd314
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Thu Dec 15, 2011 3:00 am

Checking up

Post by dvatreknerd314 » Mon Feb 27, 2012 4:09 am

Since it's been a month now, I'd like to check to see if you still need someone to do build buttons and wireframes. My email is dvainwebbcity AT gmail DOT com if you want to send me stuff to work on

User avatar
MrVulcan
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 659
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:00 am
Location: TO CA

Post by MrVulcan » Mon Feb 27, 2012 1:02 pm

dvatreknerd314: I sent an email with some stuff for you to look through. We'll chat over messenger/email. Thanks for offering your help :)

User avatar
jookm
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 1
Joined: Sun Apr 15, 2012 2:00 am

Post by jookm » Mon Apr 16, 2012 1:41 am

Hey, I have been following Future Tense for a LONG time and check back periodically to check progress. If you still need voice actors, I have been told my voice would be excellent for voice overs. The role doesn't matter to me, whatever you think my voice would be best suited for. Feel free to e-mail me at jookmatt AT gmail DOT com with anything you would want me to say in a recording and I'll see about recording some samples.

Looking forward to its completion!

User avatar
MrVulcan
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 659
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:00 am
Location: TO CA

Post by MrVulcan » Tue Apr 17, 2012 12:26 pm

Thanks for your interest :) I have sent you an email with details.

Phantom
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 1695
Joined: Thu May 08, 2003 2:00 am

Post by Phantom » Mon Apr 23, 2012 1:26 pm

:) Sounds good
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests