Page 1 of 2

anyone still play a1?

Posted: Fri Jun 23, 2006 1:40 pm
by creator
just a question
are u guys still playing a1 or a2 on the net
cuz i only have a1 so far but i havent installed it yet

if u guys still play with a1, do u use mods or not?

Thanks

Posted: Sun Jun 25, 2006 11:31 am
by Numbazix
I don't play on the net, but I do prefer A1. There has been somewhat of a debate concerning A1 or A2 preference-lol. I've used many mods and have done alittle modding myself. I prefer that to the original game.

Posted: Sun Jun 25, 2006 2:43 pm
by creator
interesting.
ive been logging onto the server and no one is there to play only to talk.

Posted: Thu Jul 13, 2006 10:18 am
by Dontai
if you want modp lay you got ask on forums ect ... i play allince mod. Borg are so cool in that mod, they bitch slap federation around :-P

Posted: Wed Jul 19, 2006 1:17 am
by Harrie
if you want modp lay you got ask on forums ect ... i play allince mod. Borg are so cool in that mod, they bitch slap federation around :-P
But don't they always do that until the Enterprise or Voyager shows up. :wink:

Anyways, I preffer A1 with the ST vs SW mod and am still waiting, like dozens of others of Future Tense to be released. A2, unfortunately, plays better on my computer but I usually only play it it the 10 foot pole has Shockwave Mod written on it.

Posted: Thu Jul 20, 2006 4:42 pm
by MoonStrike
i would play A1 but i dont have the disk with me and i find more mods for A2

Posted: Wed Aug 23, 2006 7:42 pm
by imagin
I play A1 and I'm proud of it 8) . I also play on the net(P.S. I don't have mods on my Armada 1)

Posted: Fri Aug 25, 2006 8:53 pm
by SherlockHolmes
I play armada 1 and i love it. I would gladly play you online if I could get the darn thing to work online. It seems not to be able to get connected. Do I have to have Broadband to play?

Posted: Thu Sep 28, 2006 10:39 pm
by scarlatti
I still enjoy the game

Posted: Fri Sep 29, 2006 3:50 pm
by graviton
I play A1 and A2, but I think that A1 needs some more units - There's hundreds of stations for A2.

Posted: Mon Oct 02, 2006 9:34 pm
by jnddepew
that's what mods are for :D

Posted: Tue Oct 03, 2006 8:36 am
by j666
yeah sherlock broadband is better i think dial up is possible but ul find that no one will want to play wi u because of lag also lag sumtimes happens when u use win xp and sumone elses uses win98 i think this is only for a1 though

Posted: Sat Oct 07, 2006 9:57 pm
by jnddepew
I like armada 1 better because it has better gameplay than armada2.

Posted: Wed Dec 27, 2006 3:39 am
by rockin_th_mic
How the hell do you get A1 to work on XP???????
BTW I'm new here.

Posted: Mon Jan 15, 2007 6:29 pm
by BSS_Moose
i had to use older nvida drivers to get it to work.(73.) have u tried "compatibility"rt click on armada shortcut? use me or 98?