Dominion Wars

Talk here about any Star Trek Game you play.

Moderators: MrVulcan, thunderchero

Post Reply
User avatar
RebmaBoss
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 22
Joined: Tue Mar 04, 2008 3:00 am

Dominion Wars

Post by RebmaBoss » Fri Mar 21, 2008 6:31 pm

Anyone how to get rid of the green in Dominion Wars? The newest graphics cards seem to make everything turn green.

User avatar
steviegirl
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 196
Joined: Thu Jun 05, 2003 2:00 am
Location: Hanford,Cali
Contact:

Post by steviegirl » Sat Mar 22, 2008 12:31 pm

Green what??Green shields could be changed,but,alas,I remember on armada2files.com has a odf file for that somewere,and of course here.On the other had,see if ya can get a hold of major payne,he's been modding and makeing for a! and A2 for years.GOOD LUCK young PADAWAN!! :idea:
"He´s dead Jim,you get the tri-corder,I´ll get his wallet."

User avatar
RebmaBoss
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 22
Joined: Tue Mar 04, 2008 3:00 am

Post by RebmaBoss » Sat Mar 22, 2008 3:43 pm

No, this is the GAME Dominion Wars. This has nothing to do with Armada 1 or Armada 2.

User avatar
steviegirl
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 196
Joined: Thu Jun 05, 2003 2:00 am
Location: Hanford,Cali
Contact:

Post by steviegirl » Sun Mar 23, 2008 1:51 am

Is it the one that you can put warp2 creator ships in it?You know....ye old starship creator by simon&shuster? :?:
"He´s dead Jim,you get the tri-corder,I´ll get his wallet."

User avatar
RebmaBoss
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 22
Joined: Tue Mar 04, 2008 3:00 am

Post by RebmaBoss » Sun Mar 23, 2008 1:32 pm

Yep. That's it.

Everything turns green, though, when I use it--the control panel, the background, the mouse, everything.

I checked the FAQ, stating that newer graphics drivers are needed--but it seems that my drivers could be TOO new. If somebody knows how to fix the problem (I'm using XP and Vista) that would be great!

User avatar
steviegirl
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 196
Joined: Thu Jun 05, 2003 2:00 am
Location: Hanford,Cali
Contact:

Post by steviegirl » Mon Mar 24, 2008 12:06 pm

Have you tried rolling back the drivers?If ya did,or can't,try installing older drivers.Also,make sure your direct x is up to date.Some times winxp doesn't reconize drivers update.I had a problem with c&c3,were ,after I updated ALL drivers and drx,the damn game wouldn't load becouse winxp didn't reconize my updates!!Try that,if the problem still persist,I would try to contact major payne,he might have more ideas,or,know how to fix!!
"He´s dead Jim,you get the tri-corder,I´ll get his wallet."

User avatar
steviegirl
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 196
Joined: Thu Jun 05, 2003 2:00 am
Location: Hanford,Cali
Contact:

Post by steviegirl » Mon Mar 24, 2008 12:08 pm

:D P.S. Just made cadet 3rd YEAR!!WOOOOOOHOOOOO!! :D
"He´s dead Jim,you get the tri-corder,I´ll get his wallet."

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest