This Forum is for request and site errors.

Important info on site change.

Moderator: thunderchero

Post Reply
User avatar
afc
Site Founder
Site Founder
Posts: 65
Joined: Fri Apr 25, 2008 2:00 am
Location: Sector 001
Contact:

This Forum is for request and site errors.

Post by afc » Fri Apr 25, 2008 10:31 pm

This Forum is for request and site errors.

1) Please leave web address if a error happens so we can check it out.

2) Please make request as clear as possible.

3) If you want to help or add information to the site please a contact us throught Feed back page.

Thank You.

User avatar
liteview1701
Ensign
Ensign
Posts: 37
Joined: Thu Aug 28, 2008 2:00 am

Post by liteview1701 » Sun Aug 31, 2008 10:40 am

i have a problem accesing armadafleetcommand foroum section i can access botf percfectly fine otherwise i woudlnt be here but armada i cant.

User avatar
brianmcfa
Lieutenant-Commander
Lieutenant-Commander
Posts: 134
Joined: Tue Aug 03, 2010 2:00 am
Location: Concrete, WA

Re: This Forum is for request and site errors.

Post by brianmcfa » Wed Nov 27, 2013 12:42 am

On the main screen drop down list for forums, can you put in something that links to our forum posts like the old site had? I know we can get to it through our personal page but I'd still like a shortcut.

Edit: I really should pay more attention before I post. I wasn't logged in and didn't see it was actually at the top of the forum screen. :oops:

User avatar
Banuk
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 5
Joined: Sat Oct 15, 2016 5:33 pm

Re: This Forum is for request and site errors.

Post by Banuk » Sun Nov 20, 2016 4:59 pm

How hard would it be to make a mod for the classic game but on a larger map?

User avatar
thunderchero
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 5922
Joined: Fri Apr 25, 2008 2:00 am
Location: On a three month training mission, in command of the USS Valiant.
Contact:

Re: This Forum is for request and site errors.

Post by thunderchero » Sun Nov 20, 2016 6:12 pm

Banuk wrote:How hard would it be to make a mod for the classic game but on a larger map?
not hard at all.

1. use UE to edit map values, you can use this tutorial for new values. large-map-generation-chart-and-tutorial-for-ue
2. if edited on higher resolution use QD's respatch tool to adjust values. viewtopic.php?f=96&t=2218

and you are done

good luck

thunderchero

Post Reply

Return to “Site Information”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users