(Updated 9-26-16) Ultimate Dominion mod III 3.0.1ddb

Ultimate Dominion Mod; showcase and support/discussion/questions/suggestions/reviews

Moderator: thunderchero

User avatar
Martok
Rear-Admiral
Rear-Admiral
Posts: 1148
Joined: Thu May 01, 2008 2:00 am

Post by Martok » Sun Nov 08, 2009 3:32 am

Wow, TC. Those look damn good, especially the empire screen!
"Evil is easy, and has infinite forms." -- Pascal

User avatar
thunderchero
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 6398
Joined: Fri Apr 25, 2008 2:00 am
Location: On a three month training mission, in command of the USS Valiant.
Contact:

Post by thunderchero » Mon Nov 09, 2009 12:45 am

Thanks Martok,

I have already completed 245 tga file, 8O and still have 67 more to do, :D

So progrees this weekend was very good, At least I think so.

Research screen is done now, all small tga done for Diplomacy screen (11 main tga's still left), Then just 56 misc tga's (scrap messages screen ect) and I think feds will be done.

I have also been looking at dominion GUI interface (incomplete as well), But it still needs 425 tga's (+other that would need redone that are incomplete) :cry: So am not sure if or not this will be attempted. :?:

here is research screens

managment screen
tech screen

object screen

thunderchero

User avatar
ravennight
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 1
Joined: Tue Dec 08, 2009 3:00 am

Post by ravennight » Wed Dec 09, 2009 12:12 am

Just wanted to give you guys a heads up....

The Klingon MaveQ is not a product of Maddoc Software. It was designed by me and is owned by Nightsoft.

Usage is fine as long as you give proper credit.

User avatar
thunderchero
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 6398
Joined: Fri Apr 25, 2008 2:00 am
Location: On a three month training mission, in command of the USS Valiant.
Contact:

Post by thunderchero » Wed Dec 09, 2009 3:34 pm

ravennight wrote:Just wanted to give you guys a heads up....

The Klingon MaveQ is not a product of Maddoc Software. It was designed by me and is owned by Nightsoft.

Usage is fine as long as you give proper credit.
Hi ravennight,

I sent you a PM, The ship uses name only "MaveQ" your model was not able to be convert to BOTF format. But very nice model.

As some of you may have notice next update has been delayed, but have had some time to look at dominion interface :roll:

Here is preview of intel screens

Image
Image
Image

any thoughts

thunderchero
Last edited by thunderchero on Thu Jul 15, 2010 11:21 pm, edited 2 times in total.

User avatar
redhat
Cadet 3rd Year
Cadet 3rd Year
Posts: 13
Joined: Mon Dec 07, 2009 3:00 am

Post by redhat » Wed Dec 09, 2009 5:50 pm

one word: wow! it looks absolutely stunning....very nice work :D
Worf: And the Defiant?
Picard: Adrift, but salvageable.
Riker: Tough little ship you got there.
Worf: Little?

User avatar
Tethys
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 2065
Joined: Fri Jul 18, 2008 2:00 am
Location: Your mom's bed ;)
Contact:

Post by Tethys » Wed Dec 09, 2009 6:15 pm

Awesome work! I cant wait to see it in the next update! XD
Not for the weak of heart...
Image
GALM <--- GALM/Galaxies Mod

User avatar
thunderchero
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 6398
Joined: Fri Apr 25, 2008 2:00 am
Location: On a three month training mission, in command of the USS Valiant.
Contact:

Post by thunderchero » Fri Dec 11, 2009 2:44 am

Thanks for the support guys,

I will get as much as I can done before next update but it will not be completed for awhile. I hope by end of tournament. :wink:

thunderchero

User avatar
henka
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 17
Joined: Fri Nov 13, 2009 3:00 am
Location: Germany

Post by henka » Fri Dec 11, 2009 10:57 am

Wow this looks really amazing 8O
I'll have to play as Dominion next time :D

There is a minor issue with the Empire Screen which is surely related to botf itself rather than to UDM. When you have colonized more than 100 planets (i played on UDM 3.0.1 with large map) the "Systems held" value is not displayed, maybe because of insufficient space.

click here for an example picture

User avatar
eber3
Captain
Captain
Posts: 663
Joined: Sat Apr 26, 2008 2:00 am

Post by eber3 » Fri Dec 11, 2009 3:48 pm

henka wrote:When you have colonized more than 100 planets (i played on UDM 3.0.1 with large map) the "Systems held" value is not displayed, maybe because of insufficient space.
My guess is that there might not be a hundredth's place digit programmed in for that value.

User avatar
thunderchero
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 6398
Joined: Fri Apr 25, 2008 2:00 am
Location: On a three month training mission, in command of the USS Valiant.
Contact:

Post by thunderchero » Sun Dec 13, 2009 2:18 am

Hi Everyone,

here are a few more screen shot of dominion interface.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Just click on image for full size view

thunderchero

User avatar
Tethys
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 2065
Joined: Fri Jul 18, 2008 2:00 am
Location: Your mom's bed ;)
Contact:

Post by Tethys » Sun Dec 13, 2009 11:23 am

Most impressive TC! i like them alot! Good job successfully changing Ferengi interface to look much more like Dominion! 10/10
Not for the weak of heart...
Image
GALM <--- GALM/Galaxies Mod

User avatar
toffeeblue
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 19
Joined: Mon Jan 05, 2009 3:00 am

Post by toffeeblue » Sun Dec 13, 2009 1:47 pm

Not been on here in a year. New job housing etc. (This is my second profile on here, was on here back in 2004/2006 under a different profile).

Just downloaded the BOTF multi and UDM multi installer for my new laptop for a game most of tonight.

Just wanted to post my appreciation to all the people who've made such great Mods.

You've kept this great game alive for so long.

Off to go enjoy the game tonight.

User avatar
WriterNotViking
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 7
Joined: Sun Dec 13, 2009 3:00 am

Phaser problem

Post by WriterNotViking » Sun Dec 13, 2009 7:35 pm

Good day,

Ultimate Dominion Mod III is the first Mod I've tried, and so far it looks fantastic. BOTF was always fun, but I've often wished many things had been done differently. Somehow, most of these were addressed in this mod, so I'm very happy to have found it. I can't imagine the amount of work that must have gone into this project, so I'd like to add my voice to the multitudes expressing their sincere gratitude and admiration.

I seem to be having a small issue, however. Phasers and disruptors and the like show up as plain grey, sometimes green lines, which seem too thick. Shield impacts are the same color and completely obscure the vessel being hit. Torpedoes show up fine, but they also generate grey shield impacts. I believe I downloaded the latest version available. Has anyone else had this problem, and is there a known fix?

User avatar
Tethys
Past Administrator
Past Administrator
Posts: 2065
Joined: Fri Jul 18, 2008 2:00 am
Location: Your mom's bed ;)
Contact:

Post by Tethys » Sun Dec 13, 2009 7:51 pm

Ive been wondering how to change shield effects, but it seems that they do not use any .GIF files, only a .hob file controls them... I agree with you about making the phasers thinner too.
Not for the weak of heart...
Image
GALM <--- GALM/Galaxies Mod

User avatar
WriterNotViking
Cadet 2nd Year
Cadet 2nd Year
Posts: 7
Joined: Sun Dec 13, 2009 3:00 am

Post by WriterNotViking » Sun Dec 13, 2009 7:55 pm

Tethys wrote:Ive been wondering how to change shield effects, but it seems that they do not use any .GIF files, only a .hob file controls them... I agree with you about making the phasers thinner too.
Thank you for your reply. May I infer from your post that this is a known problem?

Post Reply

Return to “Ultimate Dominion Mod”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users