adding ships to rraces

Ultimate Dominion Mod; showcase and support/discussion/questions/suggestions/reviews

Moderator: thunderchero

User avatar
pal28
Commander
Commander
Posts: 412
Joined: Tue Aug 14, 2012 9:40 am
Contact:

Re: adding ships to rraces

Post by pal28 » Wed Jan 28, 2015 1:05 pm

Still Crashing did what u said :roll: this is my ship list when changing are being made No Bajora Warship :evil: Fixed the crashing issue but no ship


Image
When will we have another Enterprise-E?

User avatar
thunderchero
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 5871
Joined: Fri Apr 25, 2008 2:00 am
Location: On a three month training mission, in command of the USS Valiant.
Contact:

Re: adding ships to rraces

Post by thunderchero » Wed Jan 28, 2015 2:18 pm

sorry it did not work for you

thunderchero

User avatar
pal28
Commander
Commander
Posts: 412
Joined: Tue Aug 14, 2012 9:40 am
Contact:

Re: adding ships to rraces

Post by pal28 » Wed Jan 28, 2015 2:42 pm

iv seen the tutorials but it only explains replacing ships in game cant find any other info
When will we have another Enterprise-E?

Post Reply

Return to “Ultimate Dominion Mod”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests