All The Ages Mod: 1.1H Released 11/05/09

All The Ages Mod; showcase and support/discussion/questions/suggestions/reviews

Moderator: thunderchero

User avatar
PhatRam32
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 3
Joined: Mon Nov 30, 2009 3:00 am

Post by PhatRam32 » Mon Nov 30, 2009 11:40 pm

I am having the same issue as well. I install the newest version (h) and everytime I go to the shipbuilding tab, the game crashes.

User avatar
PhatRam32
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 3
Joined: Mon Nov 30, 2009 3:00 am

Post by PhatRam32 » Tue Dec 01, 2009 10:55 pm

Nevermind, IT works now. 3rd time installing is the charm!

User avatar
RazorsEdge
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 3
Joined: Sat Nov 21, 2009 3:00 am

Post by RazorsEdge » Sat Dec 05, 2009 11:53 am

Version H file is no longer available at Download page? Am receiving a file not found error?

User avatar
thunderchero
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 6066
Joined: Fri Apr 25, 2008 2:00 am
Location: On a three month training mission, in command of the USS Valiant.
Contact:

Post by thunderchero » Sat Dec 05, 2009 12:56 pm

RazorsEdge wrote:Version H file is no longer available at Download page? Am receiving a file not found error?
The link has been removed temperarly until new files are created. Old file still availible though stardusts 4shared account.

thunderchero

User avatar
OllyG
Cadet 4th Year
Cadet 4th Year
Posts: 19
Joined: Wed Jun 11, 2008 2:00 am
Location: Solihull, United Kingdom

Auto-upgrade question.

Post by OllyG » Tue Jan 05, 2010 6:32 pm

Dear Stardust and everyone,

Happy new year to you.

As a new year gift (!) to myself, I've started playing All The Ages, and I must say, so far, I love it. The AI builds a good range of ships; the diplomacy is interesting; the technological progression logical.

Some questions though with regard to previous discussions on starship auto-upgrading.

I am playing as the Cardassians and have noticed that both mine and other empires' ships auto-upgrade. At one time, Stardust stated that he wasn't up for this.

Particularly, I have just reached tech level 6, giving me Galor and Keldon class ships. I was surprised to see my destroyers and cruisers upgrading to the aforementioned new classes: is this supposed to happen...?

I also like the ability to build minor ships. However, when eg. the Talarians joined me, their ships were at version II; but I am now able to build them at version IV. I remember reading that the minor ships one can build ought to stay at the same tech level as when the minor joined...?

Also, I'm guessing not, but can the AI empires build minor ships when after minors join them...?


Regardless of the answers, I'm having great fun with the mod and I'm sure I will continue to... Thanks to Stardust and the others who have progressed this mod.


Many thanks,

Olly.

User avatar
Death_JesterUK
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Thu Feb 25, 2010 3:00 am

Post by Death_JesterUK » Thu Feb 25, 2010 2:28 pm

I am also having the Shipbuilding bug. Without fail, every time I click on ship building,t he game crashes. I am using 1.0.2 installer and 1.1H of the All Ages Mod. I think this might be a serious bug.

User avatar
Gunny123
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 2
Joined: Fri Mar 05, 2010 3:00 am

Post by Gunny123 » Fri Mar 05, 2010 10:52 pm

I downloaded and installed the mod but when I try and run it, it says that it cannot detect the BotF disc in the CD tray even though the disc is in there. What am I doing wrong here?

User avatar
Gunny123
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 2
Joined: Fri Mar 05, 2010 3:00 am

Post by Gunny123 » Sun Mar 07, 2010 2:11 am

Nevermind I figured it out :oops:

User avatar
tpatz
Ensign
Ensign
Posts: 21
Joined: Sun Mar 28, 2010 2:00 am
Location: New Jersey

Trouble Please, Help

Post by tpatz » Mon Mar 29, 2010 1:52 pm

Could someone take the time for a novice to the Modules and help with loading the All Ages Mod. Everytime I hit build ships the game crashes. Iam sure it is some thing simple. I would like to play Botf again but, desperatley need help.

Mentat
Commander
Commander
Posts: 360
Joined: Sun May 04, 2008 2:00 am

Post by Mentat » Mon Mar 29, 2010 4:42 pm

@ tpatz:
install the multiinstaller, find your correct video setting, then install the respective Mod or Mods and play.
Dominion Wars - Scenario
to be released for UDM3.0.1a !

User avatar
tpatz
Ensign
Ensign
Posts: 21
Joined: Sun Mar 28, 2010 2:00 am
Location: New Jersey

Thanks

Post by tpatz » Mon Mar 29, 2010 5:04 pm

Thank you for the info. As soon as I get home from I will try it out. I reviewed some past forum posts and there was a reference to ship options. What does that mean? Iam a total rookie so go slow. Thanks again you rock trek 4ever!

Mentat
Commander
Commander
Posts: 360
Joined: Sun May 04, 2008 2:00 am

Post by Mentat » Mon Mar 29, 2010 5:20 pm

Not sure what you are referring to with ships options, but possibly the ship packs. To be honest, as long a s you are not familiar with modding, or at least with the UE, rather skip that part for now. Try to get that game running first. If you still run into trouble don't hesitate to post. To test if you have chosen the rigth video settings, go into the research screen of the game, and look through any ship animation of an empire, if you CTD or have funny textures, you installed the multi with the wrong videosettings. Cheers Mentat.
Dominion Wars - Scenario
to be released for UDM3.0.1a !

User avatar
tpatz
Ensign
Ensign
Posts: 21
Joined: Sun Mar 28, 2010 2:00 am
Location: New Jersey

trouble

Post by tpatz » Tue Mar 30, 2010 9:14 pm

Trying to install the multi installer and a box with insert cd popped up what should i do.

User avatar
Checkyboy
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 2
Joined: Fri Apr 02, 2010 2:00 am

Post by Checkyboy » Fri Apr 02, 2010 10:22 pm

Hi all,

I'm having a great time with Through the Ages, and only one thing bugs me. With the use of new ships, and existing ships, why was the borg cube replaced? The original was bigger and scarier. The new borg sphere is smaller and less intimidating (although it still eats armadas) ...

Other than that, terrific mod!!!

User avatar
sanityfreezone
Ensign
Ensign
Posts: 45
Joined: Sat May 31, 2008 2:00 am

Post by sanityfreezone » Sat Apr 03, 2010 12:35 pm

Checkyboy wrote:Hi all,

I'm having a great time with Through the Ages, and only one thing bugs me. With the use of new ships, and existing ships, why was the borg cube replaced? The original was bigger and scarier. The new borg sphere is smaller and less intimidating (although it still eats armadas) ...

Other than that, terrific mod!!!
I assume because people found the original cube a bit too much, especially early in the game when it goes around destroying everything easily and then multiplying.. Still you can mod the old cube back in if you wish. Although if I remember rightly the planet killer in ATA is about as powerful as the original cube?

Personally I wish I could have teh borg in the game but not all the other randoms like comets and stuff. :roll:

Post Reply

Return to “All The Ages Mod”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users