Suliban

Showcase Ships/Stations/3D-FX; support/discussion/questions

Moderator: thunderchero

User avatar
tutankhaten
Lieutenant-Junior Grade
Lieutenant-Junior Grade
Posts: 59
Joined: Thu Sep 04, 2008 2:00 am

Post by tutankhaten »

Yeah, you should do the Helix, i was just thinking that yesterday when i was watching ENT on Tv.

Great Idea :D
User avatar
thunderchero
Site Administrator aka Fleet Admiral
Site  Administrator aka Fleet Admiral
Posts: 6527
Joined: Fri Apr 25, 2008 2:00 am
Location: On a three month training mission, in command of the USS Valiant.
Contact:

Post by thunderchero »

I have uploaded jigalypuff Suliban ship pack to the download section here.

The ship pack has the cell ship, the long cell ship, and cruiser

this ship pack has the 256x256 gifs for hades compatability


Suliban ship pack
User avatar
one_for_the_road
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Sun Jan 16, 2011 3:00 am

Post by one_for_the_road »

How does one add the new shipsets into your mod? I'm only asking because I have no clue on how to do this. Thanks
User avatar
Army37
Lieutenant-Commander
Lieutenant-Commander
Posts: 227
Joined: Sun Apr 27, 2008 2:00 am

Post by Army37 »

You need to download the UE (Ultimate Editor).

Once you have it, click on UE.jar then select the mod you want to add ships to (in the botf folder, you will find your installed mod (ie AAML, GALM, FLAG, UDM) click on the mod folder you want, then double click on the stbof.res)

once that's done, click on Edit, Click on Graphic and select Add/Remove Ships Models. A list of all the ships already in the mod will appear on the left window.

On the right hand side, click on Open Ship pack and select the location where you saved your ship packs.

Add the ships (by double clicking them) you want to one of the free slot on the left...note that in order to do that you need the scale and amount of phasers to be the same on both colums in order to be able to add them.

Once that's done, you click Edit, go down to Ships, select Ship Stats.....scroll the Empire you want the ships to be on....under the jpg, scroll to the filename.tga of the ship you want to add.

Once finished, you click on File, Save and overwrite the botf.exe when the popup appears.

Load the game and you should be all set to go.
User avatar
one_for_the_road
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Sun Jan 16, 2011 3:00 am

Post by one_for_the_road »

Thanks
Post Reply

Return to “Showcase Ships/Stations/3D-FX”