Hi Everyone,

The 20th Anniversary of the release of Birth of the Federation is now less than 2 months away "May 25 2019" it is gratuitous that it also falls on Saturday.

I propose we gather on GameRanger for quick multi-player games and reminiscing about our favorite game.

I will try to be on GameRanger as much as I can that day and night and hope to see you there.

thunderchero

For discussion see this Topic

Embassy issue

Supremacy; support/discussion/questions

Moderators: thunderchero, Iceman

Post Reply
Iceman
Commodore
Commodore
Posts: 805
Joined: Fri Apr 10, 2009 2:00 am

Embassy issue

Post by Iceman » Sun Dec 02, 2018 6:56 am

Blake sent me a PM about someone trying to register to the forums to report a bug, and not being able to. TC, can you check it out please?
The report is as follows:

Jose Rodriguez Jr. wrote:
I think there is a bug for the embassy trying get a member after the first time for the game. Ive been trying to report it but I am unable to. Please help.
Thanks Jose!
I will check it out and report back.
Can you clarify a bit please? Is it the Win10 buttons issue (I see you´re using Win10, hence the question), specifically issue #3?
If so, that is something only Micro$oft can help with :sad:

See here for Win10 related issues:
viewtopic.php?f=300&t=3613

Iceman
Commodore
Commodore
Posts: 805
Joined: Fri Apr 10, 2009 2:00 am

Re: Embassy issue

Post by Iceman » Tue Dec 04, 2018 9:22 am

I have no problem getting 2 or 3 minors to become members of my empire, so I guess this is the Win10 button issue.
To solve it, hit F1 (for the galaxy map) and then F3 (to go back to the Diplomacy screen).

Iceman
Commodore
Commodore
Posts: 805
Joined: Fri Apr 10, 2009 2:00 am

Re: Embassy issue

Post by Iceman » Thu Dec 13, 2018 1:45 pm

Jose, can you check if your issues are Win10 related please? Check the thread I linked to in the first post please.

In your PMs to Blake you mentioned:
cant get past turn 110. i took a screen shot of the error.
What exactly is the issue? Can you post the screenshot here please? Thanks!
cant save in single player, only auto-save
I am assuming this is one of the Win10 issues in the thread I mentioned above?

User avatar
jr614
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Thu Dec 13, 2018 9:43 am

Re: Embassy issue

Post by jr614 » Fri Dec 14, 2018 9:43 am

as soon as i load it this happens...
110 error.jpg
110 error.jpg (270.19 KiB) Viewed 311 times
...now i get the error when starting a new game.

User avatar
jr614
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Thu Dec 13, 2018 9:43 am

Re: Embassy issue

Post by jr614 » Fri Dec 14, 2018 9:54 am

hello, i checked and ran into those lol, sorry didnt know they were already known issues. going to see if i can get back into game, it wont even let me start. maybe reinstall?

Iceman
Commodore
Commodore
Posts: 805
Joined: Fri Apr 10, 2009 2:00 am

Re: Embassy issue

Post by Iceman » Fri Dec 14, 2018 10:21 am

Can you attach the error.txt file here, please? It should be in the main folder of the game.
Thanks!

Iceman
Commodore
Commodore
Posts: 805
Joined: Fri Apr 10, 2009 2:00 am

Re: Embassy issue

Post by Iceman » Fri Dec 14, 2018 3:35 pm

PMed you about this issue. You probably deleted the Nebula.png file for some reason. The game is trying to draw the star system panel and can't find that file.

User avatar
jr614
Cadet 1st Year
Cadet 1st Year
Posts: 4
Joined: Thu Dec 13, 2018 9:43 am

Re: Embassy issue

Post by jr614 » Fri Dec 14, 2018 11:34 pm

replied to your pm. certain files are deleted for some reason. i swear i didnt do it.

Post Reply

Return to “Supremacy”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users