Embassy issue

Supremacy; support/discussion/questions

Moderators: thunderchero, Iceman

Post Reply
Iceman
Captain
Captain
Posts: 609
Joined: Fri Apr 10, 2009 2:00 am

Embassy issue

Post by Iceman » Sun Dec 02, 2018 6:56 am

Blake sent me a PM about someone trying to register to the forums to report a bug, and not being able to. TC, can you check it out please?
The report is as follows:

Jose Rodriguez Jr. wrote:
I think there is a bug for the embassy trying get a member after the first time for the game. Ive been trying to report it but I am unable to. Please help.
Thanks Jose!
I will check it out and report back.
Can you clarify a bit please? Is it the Win10 buttons issue (I see you´re using Win10, hence the question), specifically issue #3?
If so, that is something only Micro$oft can help with :sad:

See here for Win10 related issues:
viewtopic.php?f=300&t=3613

Iceman
Captain
Captain
Posts: 609
Joined: Fri Apr 10, 2009 2:00 am

Re: Embassy issue

Post by Iceman » Tue Dec 04, 2018 9:22 am

I have no problem getting 2 or 3 minors to become members of my empire, so I guess this is the Win10 button issue.
To solve it, hit F1 (for the galaxy map) and then F3 (to go back to the Diplomacy screen).

Post Reply

Return to “Supremacy”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users